Raininternational

Raininternational

BEZ OBZIRA TKO STE MOŽEMO POMOĆI

Želja za boljim životom svojstvena je svima. No ozljeda, zamor ili bolest mogu nagristi odlučnost i uništiti motivaciju. Bezizlazni poslovi ili prolazak vremena mogu zamagliti nekoć jasnu viziju koju ste imali o svojoj budućnosti. Vidjeli smo previše ljudi, oboružanih potencijalom, kako se slamaju pod pritiscima svijeta. Vrijeme je za promjenu, a mi želimo pomoći. Naši proizvodi već godinama uzdižu te teške ovješene ruke i podižu oborene poglede kako bi ih ponovno usmjerili na budućnost. Pogledajte naše proizvode i naučite mnoge načine na koje Rain može biti dio potrage za srećom.

PURE WELLNESS.

TESTIRANJE OD TREĆE STRANE, TEMELJENO NA STANICAMA

PROTUUPALNO TESTIRANJE STANICA

Protuupalno testiranje stanica je testiranje koje određuje protuupalni potencijal materijala danog u ljudskim stanicama. U ovom ispitivanju upalna komponenta (faktor nekroze tumora alfa TNF-a) umetnuta je u dvije odvojene skupine ljudskih stanica kako bi potaknula upalu. Zatim je materijal koji se ispituje umetnut u jednu skupinu, a učinci su uspoređeni i promatrani. Zabilježen je maksimalni postotak inhibicije upale koju su prouzročili testirani materijali.

TESTIRANJE STANICA ZA USPORAVANJE STARENJA

Testiranje stanica za usporavanje starenja (SIRT1): SIRT1 je protein za koji se vjeruje da ima ključnu ulogu u dugovječnosti i smanjenju bolesti povezanih sa starenjem. Ova su ispitivanja potaknula potragu za aktivatorima SIRT1 koji bi se mogli upotrijebiti kao dodaci prehrani radi poticanja zdravlja i dugovječnosti i usporavanja starenja.

SOUL JE UKUSAN SPOJ TEMELJEN NA SJEMENKAMA PREPUN ANTIOKSIDANCIJSKOG DJELOVANJA, USPORAVANJA STARENJA I PROTUUPALNOG DJELOVANJA.

CORE JE SPOJ VITAMINA ZA PROČIŠĆAVANJE SASTAVLJEN OD SJEMENKI I POVRĆA KOJI SADRŽI DVADESET PUTA VEĆU GUSTOĆU HRANJIVIH TVARI NEGO VOĆE I POVRĆE.

REDEFINIRANA PREHRANA

TESTIRANJE OD TREĆE STRANE, TEMELJENO NA STANICAMA

NEDAVNO SMO ZAVRŠILI NIZ TESTIRANJA NA COREU KOJI POKAZUJU NAŠU PREDANOST KVALITETI. OVA TESTIRANJA TVORE PUTOKAZ DO JEDINSTVENIH OBILJEŽJA I KLJUČNIH FUNKCIJA COREA.

67% VIŠI PAC

S obzirom na njegovu jedinstvenu formulu na temelju sjemenki, očekivali smo da bi proizvod CORE mogao imati visoku koncentraciju PAC-a. Bili smo u pravu. Rezultati ispitivanja pokazuju da je koncentracija PAC-a u proizvodu CORE 1,67 puta veća od prosjeka za 20 najviše konzumiranog voća prema Ministarstvu poljoprivrede SAD-a na temelju razina PAC-a.

3X SVEUKUPNA
ANTIOKSIDACIJSKA ZAŠTITA
NAJVIŠE KONZUMIRANOG
VOĆA I POVRĆA.+

+ PROSJEK PO PORCIJI NAJVIŠE KONZUMIRANOG
VOĆA I POVRĆA U SAD-u PREMA MIN. POLJOPRIVREDE SAD-a

Ovi rezultati predstavljaju važan predklinički dokaz. Također odražavaju Rainovu neprestanu predanost boljem razumijevanju zdravih obilježja proizvoda CORE i postavljanju najviših neovisnih standarda testiranja u industriji.