MPS Health

je mala udruga koja konture rada zadržava na svim elementima potrebnim za liječenje karcinoma. To podrazumijeva savjete kod liječenja te bolesti, recepture za izradu preparata, predavanja o različitim temama zdravlja, konzultacije oko načina uzimanja biljaka i organizacije života u novim okolnostima, te prodaju nekoliko osnovnih preparata koji su nam za liječenje te bolesti potrebni. Psihološki pristup je kod liječenja karcinoma izuzetno bitan, pa se trudimo biti od pomoći u svim pravcima. Devet godina unatrag i sama sam se našla u situaciji kada mi je pomoć bila prijeko potrebna, a nije je bilo ni od kuda. I zato smatram da je ovakav vid pomoći, koji se bazira na Ayurveda liječenju te bolesti, neophodan svakome tko se nađe u situaciji u kojoj sam bila sama. Da mi je tada netko rekao da će me zakvačiti nekakav agresivni karcinom žučnjaka, rekla bi mu da je lud. Da mi je rekao da za takav karcinom ne postoji lijek, da mi je ostao koji mjesec života, da me nitko neće htjeti operirati, da ću ostati bez imovine, poduzeća, posla i ono što je najtragičnije – dijela obitelji … Ukratko, umrla bi od smijeha, a ne od bolesti. Taj šok prilikom saznanja da smo tako teško bolesni, proživi svatko, ali baš svatko od nas.
Moj stav o karcinomu, temeljen na vlastitu iskustvu, bilo koje vrste, bilo gdje, kod bilo koga je da smo ga sami “zaradili” svojim načinom života! U životu sam sama sve režirala, kako i kada sam htjela, kao i svi Vi, nije nam to radio nitko drugi ili treći ili peti! E pa kad smo se već tako zdušno trudili dovesti svoje tijelo, svojim umom u takvo stanje, onda to pogubno stanje moramo sami i riješiti! Bez cviljenja, kukanja, opterećivanja cijelog svijeta, a pogotovo svojih najbližih. Tako sam i pristupila bolesti deklariranoj kao: ADENOCARCINOMA PAPILLARE VESICAE FELLEAE pT2b Ovo je doista vrlo rijedak karcinom. Na Googlu ima gotovo pa ništa informacija o istom, ali je zato velika prednost u životu svakog čovjeka, kada ima dvije sposobne i obrazovane kćeri, koje pronađu sve što je potrebno kada je potrebno. Onkolozi su svi složno iznijeli tezu da je to agresivan karcinom, te da mi zbog progresivnog razvoja bolesti ostaje svega koji mjesec života. Stoga mi nisu htjeli operirati zahvaćeni dio organa, a i nisu znali bi li mi neka kemoterapija pomogla… A i da to baš u takvom slučaju i nema svrhe…A i da to sigurno neće odraditi…I to neće je išlo u nedogled. Dakle, kada su liječnici digli ruke od mene, na čemu sam im sada baš zahvalna, probudili su u meni neku snažnu dodatnu snagu, te aktivirali još snažniju volju da si pomognem sama! Unatoč i usprkos njihovim oprečnim stajalištima… Kći mi je odmah pronašla na pretek linkova o liječenju karcinoma, a među njima i i link o Gravioli, čistom listu te biljke, koja se prodavala u Americi i doslovno rekla: To odmah kupi! Ne moram Vam reći cijenu tih prvih kutija koje su mi stizale iz Amerike. Nakon cca godine dana, pojavila se i na našem tržištu, što je spasilo moj, ionako bolešću, načeti budžet. Nakon dobivene dijagnoze počela sam odmah uzimati razne vrste biljaka u obliku kapi, čajeva, sirupa, praha, zatim nekoliko vrsta meda, sve preparati časne Ljubice iz Posušja, te Graviolu u dozama koje vam ovdje ne smijem ni reći. Najbitnije je da sam punih 90 dana koristila specijalno ulje, koje me definitivno vratilo u život. Nakon toga, nikada ga više nisam trebala niti sam se na njega navikla, jer su to samo puste priče… Naše tijelo je sposobno samo sebe „rekuperati“. To vidimo kad porežemo neki dio tijela, pa rana zacijeli, kad nas nešto zaboli, pa ipak prođe… Uz lijekove ili bez njih, ali prođe, ne umiremo zato jer nas zaboli zub, glava, koljeno, kralježnica… A kad nas operiraju, pa se rane zatvore, oporave… Pa kad nastavljamo živjeti bez ruku, nogu, organa ovog ili onog… Ma jaka smo mi bića, složena, komplicirana i do beskraja – glupa! Ne znamo čuvati zdravlje dok ga imamo, niti živjeti život zbog sreće, radosti, mira i punoće osjeta i doživljaja.
Moramo ga naučiti živjeti zbog sebe primarno, i samo kao takve zadovoljne i sretne osobe biti sposobni pružiti emocije, pažnju, materijalnu korist i brigu osobama oko sebe. Nesretan i nezadovoljan čovjek, može nas samo opterećivati, a da nažalost toga i nije svjestan. Zato se od takvih ljudi moramo trajno maknuti. Jer ne možemo liječiti svoju psihu, karcinom, organizirati život u novim okolnostima i biti izloženi njihovu zlostavljanju na dnevnoj bazi. Kada me bolest načela, jako sam pala na kilaži. Mislila sam da je to zbog stresa u poslu. Ko će misliti na sebe kad je toliko obaveza svaki dan…Nakon što su mi rekli da imam karcinom, i prolaznog šoka koji neminovno svi prođemo, u dva mjeseca vrlo intenzivnog uzimanja ovih preparata, primarno Graviole, ulja i nekoliko izuzetno bitnih preparata, dobila sam 5 kila, i polako su me ipak počeli reckati… Uspjela sam u svom naumu, iako je to bilo nezamislivo teško. No, nakon što su mi izvadili žučnjak, žučne kanale, pola jetre, dio želuca, dio pluća, liječnici su se ipak odlučili da idem i na kemoterapiju Dobro su me nasmijali, iz razloga što uopće nisu znali koju bi mi kemoterapiju u stvari i dali… Da više ne duljim. Danas uzimam samo Graviolu, čist list te biljke, veliku količinu sve tri vrste Kyani proizvoda, tijelo čistim C vitaminom i sodom, te redovno koloidnim srebrom, Uzimam Valentus proizvode, zbog debljine i zbog izuzetno jakih biljaka  za jačanje imuniteta. Uzimamo i razne vrste ulja, prema potrebi i godišnjem dobu. O prehrani Vam i ne trebam pričati, uzimamo sve svježe pripremjeno, iz svježih namirnica, kuhano i pripremano na dnevnoj bazi. Sve jedem što je puno antioksidanta, sirovo i ne prerađeno. Imam viška kilograma, vježbam svaki dan, plivam, hodam po desetak kilometara, pomalo radim, ali nastojim vrijeme rasporediti tako da i puno odmaram, jer svaki dan mom tijelu treba puno sna, svježeg zraka, redovne kontrole. Hvala Vam što ćete postati dio tima koji će jednom, dio stečenog znanja koje ja prenosim Vama, prenijeti nekome drugome. U tom trenutku za svaki Vaš savjet ili pomoć, taj čovjek će Vam biti uvelike zahvalan, kao što sam ja bila zahvalna svom profesoru Ayurvede koji me vratio u život.